Mijn favorieten

Team

Schildtvoorde NVM Makelaardij is al méér dan 120 jaar werkzaam in Rotterdam en omstreken.  De beste aan- of verkoop realiseren valt of staat met de deskundigheid van onze mensen, voor persoonlijk en professioneel advies bent u hier op het juiste adres.

Bent u klaar voor een unieke samenwerking? Bel, mail of kom langs om een afspraak te maken.
 
Wij plannen graag met u geen vrijblijvende afspraak in!


Schildtvoorde NVM Makelaardij

Ronald Zwijgers
Ronald Zwijgers
Register Makelaar Taxateur o.z.
Ronald, werkzaam als NVM Makelaar en Register Makelaar/Taxateur, is geboren op 7 augustus 1979 te Zuid-Beijerland, Zuid-Holland. Ronald is werkzaam in de makelaardij sinds 1999 met een werkgebied van Rotterdam en omgeving. Persoonlijke benadering en service staan voor hem hoog in het vaandel met een mooi en sterk aanbod aan objecten. Wij denken graag mee in het belang van onze cliënten en zullen we innovatief zijn in de tools die hierbij kunnen ondersteunen.”
Lyanne Stehouwer - Pols
Lyanne Stehouwer - Pols
Kandidaat Makelaar
Lyanne is werkzaam in de makelaardij sinds 2005. Haar loopbaan is begonnen bij een projectontwikkelaar / makelaarskantoor in Krimpenerwaard. Haar opleiding tot Kandidaat Register Makelaar Taxateur (KRMT) heeft zij afgerond bij een makelaarskantoor in Capelle aan den IJssel. Na enkele jaren heeft zij de overstap gemaakt naar een makelaarskantoor in Rotterdam. De omgeving van Rotterdam en omstreken is sinds 2005 haar werkgebied geweest. Sinds 2015 is Lyanne partime werkzaam als KRMT’er bij Schildtvoorde NVM Makelaardij.
Annelied van der Plas
Annelied van der Plas
Commercieel Medewerker Binnendienst
Annelied is sinds 2015 werkzaam bij Schildtvoorde NVM Makelaardij. Momenteel volgt zij een opleiding tot Kandidaat Makelaar op het Academie voor Vastgoed. Zo kan zij de theorie, goed in de praktijk over brengen.