Mijn favorieten

VERKOOPBEGELEIDING

Dé woning waar u zich de afgelopen jaren heeft gevestigd en thuis heeft gevoeld. Sterker nog, het is waarschijnlijk uw waardevolste bezit. Het verkopen van een woning is niet zomaar iets. Aangezien het verkopen van een woning voor u waarschijnlijk niet een alledaagse bezigheid is, raden u aan om een verkoopmakelaar van Schildtvoorde NVM Makelaardij in handen te nemen. Er komt heel wat bij kijken tijdens de verkoop van een woning.                                           Wij zorgen er voor dat u zorgeloos uw woning verkoopt!

Hoe verkoopt Schildtvoorde NVM Makelaardij een woning?


Stap 1: Kennismakingsgesprek
Tijdens het kennismakingsgesprek wordt uw woning bekeken en geven wij een waarde indicatie af van uw woning met daarbij een verkoopadviesprijs. Ook bespreken wij met u wat uw wensen zijn en beantwoorden wij vragen.

Stap 2: Persoonlijk verkoopplan
Er wordt in overleg met de klant een persoonlijk verkoopplan opgesteld.

Stap 3: Inmeten en fotografie
Wij raden u aan op uw woning  te laten inmeten volgens de  NEN 2580 norm, plattegronden op te laten maken en professioneel te laten fotograferen. Als u hier niet voor kiest komt een van onze makelaars de woning zelf fotograferen.

Stap 4: Aanmelden
Na goedkeuring van alle stukken wordt uw woning aangemeld bij het netwerk van de NVM, Funda, eigen website, social media en onze etalage. Ook ontvangt u van ons promotie materiaal in de vorm van een bord voor op het raam. 

Stap 5: Bezichtigingen
Bezichtigingen vinden in overleg plaats en worden door ons altijd vooraf gecommuniceerd. 

Stap 6: Communicatie
Na elke bezichtiging wordt er contact opgenomen met de eigenaar van de woning. Wij vinden het belangrijk dat er goed gecommuniceerd wordt met onze klant. Tijdens de verkoop wordt u persoonlijk begeleid door onze makelaars.

Stap 7: Onderhandelingen
Tijdens de onderhandelingen doen wij er alles aan om een goede verkoopprijs te realiseren onder uiteraard de beste voorwaarden (zoals bijvoorbeeld de datum van oplevering).

Stap 8: begeleiding naar de notaris
Na overeenstemming te hebben bereikt met de koper, maken wij de concept koopovereenkomst op. Als beide partijen akkoord gaan met de concept koopovereenkomst, sturen wij het de koopovereenkomst naar u toe zodat u deze ondertekend retour kunt zenden. Zodra beide partijen de overeenkomst ondertekend hebben en een kopie ontvangen hebben gaan de drie dagen bedenktijd in.

Stap 9: levering

Aan het eind van het verkoop traject vindt de levering plaats. Wij begeleiden de inspectie van de woning en nemen de meterstanden voor u op.

Woning van de maand